WELLNESS


“Zon, regen, wind, … Het is altijd goed weer, om op te warmen of af te koelen!” Sauna Hotel Bron Apart biedt het pure rondje sauna en keuze uit alle temperaturen. Hoe warm of koud u het heeft, kunt u zelf bepalen!

Uw badjas hangt al voor u klaar!

De sauna faciliteiten zijn in principe afgestemd op gebruik van 2 tot 10 personen, zodat het comfort gewaarborgd blijft.

Wij staan garant voor een hygiënische en veilige omgeving, waar u in alle privacy kunt ontspannen.

Wij zorgen voor slippers (die u mee naar huis mag nemen), een badjas, baddoeken en luxe verzorgingsproducten.

Om uw haar een wellness behandeling te geven staan de producten van het professionele merk Redken voor u klaar. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de Redken stylingproducten, zodat u weer een volledig verzorgd kapsel kunt creëren.

Het pure rondje sauna begint met een reinigende en verwarmende douche, waarna u uw voeten extra kunt opwarmen in een van de voetenbaden.

Daarna kunt u kiezen uit de 3 pure sauna’s.

| De Finse droge hete sauna
| De Turkse natte stoomsauna
| De infrarood sauna

Na het saunabad is het tijd om af te koelen. Dat kan in de centraal gelegen buitenpatio en onder verschillende koude douches.

Weer op temperatuur komen kan onder de warme douches, bubbelend in de buitenspa of heerlijk binnen in de lounge.

Tevens kunt u gebruik maken van het buitenzwembad, voorzien van een jetstream, zodat u tegen de stroom in kunt zwemmen.

Ook kunt u aan uw conditie werken op de cardio apparatuur.

— Tijdens de saunagang is het niet gebruikelijk om badkleding te dragen. Zakelijke gasten, collega’s, familieleden of beginnende sauna bezoekers, kunnen zich prettiger voelen in badkleding. Bron Apart laat u vrij in deze keuze, u bent namelijk alleen met uw gezelschap. —