SAUNA HOTEL BRON APART

Sauna Hotel Bron Apart krijgt een nieuwe website …

Heel graag tot snel! Contact ons via ons emailadres of maak gebruik van het oude menu hieronder! Dank voor uw begrip!

LOUNGE


  LOUNGE | … 
Sauna Hotel Bron Apart Lounge met patioSauna Hotel Bron Apart Dom PérignonSauna Hotel Bron Apart LoungeSauna Hotel Bron Apart Caffe DiemmeSauna Hotel Bron Apart RonnefeldtSauna Hotel Bron Apart Cloudy Bay

De sfeervolle lounge biedt ruimte aan kleine gezelschappen. Met of zonder gebruik te maken van de wellness faciliteiten, of de hotel faciliteiten, kunt u hier verblijven.

Zakelijk | …
In de lounge kunt u uw meetings organiseren, demo’s geven op het Smart tv 55” scherm, vergaderen, uw maandelijkse teambespreking houden of op uw jaarafsluiting proosten!

Privé | …
In de lounge kunt u nagenieten van de serene rust in de sauna, of juist bijkletsen met vrienden of vriendinnen. U kunt een familiedagje uit, een jubileum viering, een huwelijksaanzoek of zelfs de voorbereidingen van uw huwelijksdag laten plaatsvinden. U vult het zelf in.

Uiteraard kunt u in de lounge genieten van uw ontbijt, lunch en diner. De bar wordt naar uw wensen ingericht. Versgemalen bonen koffie van Caffé Diemme en verrukkelijke thee van Ronnefeldt staan tijdens uw gehele verblijf voor u klaar.

Naast onze prachtige wijnen en Champagnes, staan er ook een aantal klassieke cocktails op de kaart. De whisky selectie is gevarieerd van toegankelijk zacht en romig tot stevig en rokerig. Mooie cognacs van Hennessy en een diversiteit aan likeuren maken uw borrel compleet. Hertog Jan staat garant voor uw heldere pilsener of seizoensbock, maar ook klassieke bieren van Leffe en Hoegaarden ontbreken niet.

Wilt u gegarandeerd zijn van uw favoriete drankje, laat het ons weten! Wilt u voor de gelegenheid een bijzondere fles wijn uit uw eigen kelder meenemen? Wij serveren hem graag voor u. Uw wensen zijn voor ons van belang!

 

Marcel Bonte logo WP met achtergrond
Dutch Dutch English English